Falzsaluzat

Frami Eco

A könnyű Frami eco zsalu erős, porszórt acél keretével ideális a gyors és gazdaságos zsaluzáshoz, daruval vagy anélkül.

Framax Xlife

A Framax Xlife keretes falzsalu rendszer optimális elemválasztékával 15 cm-es raszterben igazodik a geometriához, függetlenül az elemek álló vagy fekvő helyzetétől. A kötőelemek és tartozékok harmónikusan illeszkednek a rendszerbe, így gyorsan és gazdaságosan zsaluzhatunk.

AluStar

Az AluStar az univerzális alumínium kézi zsalu. Az egyszerű kezelhetőségének és kis súlyának köszönhetően az AluStar nem csak azokon az építkezéseken hasznos, ahol daruzást nem ­igénylő megoldás szükséges. Sokoldalú felhasználás! Az AluStar teljes mértékben kompatibilis a ­StarTec sokoldalú acélzsaluval, és tökéletesen kiegészíti azt.

EcoAs

A darufüggetlen acél rendszer egyik legmeggyőzőbb ­tulajdonsága a széles elemválaszték és a gazdaságos ­pillérzsalu-elemek.

Mammut 350

A Mammut, az a nagyfelületű, viszont moduláris felépítésű keretes zsalu, mellyel a MEVA egykor úttörő munkát végzett és ezzel szabaddá tette az utat a hatékony zsaluépítés előtt.

Mammut XT

A Mammut az igazán nagyteljesítményű, ­gazdaságos megoldás a nagyformátumú ­moduláris építésben. Az új Mammut XT ­rendszerrel a MEVA új dimenziókat nyitott és folytatta egyben a 100 kN/m² es zsaluzatok ­sikertörténetét. A Mammut XT minden ­építési helyszínen bizonyít a legmagasabb fokú ­gazdaságosságával a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt.