Projektek

University Garden

A III. kerület szívében legkorszerűbb zsalurendszereinkkel az egyetemisták igényeit szem előtt tartva egy modern és minimalista lakókörnyezet építésében vettünk részt. Az épületegyüttes 3 épületből áll, a projekt másfél év alatt készült el. A lakópark frekventált, belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően remek közlekedést és rengeteg programlehetőséget biztosít. Nagy büszkeségünk, hogy valódi, modern életérzésű otthont teremtettünk a fiatalok számára. 

Jahn Ferenc Kórház

Az Egészséges Budapest Program keretén belül közreműködünk a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet diagnosztikai szárnyának bővítésében. A program során összesen 3 centrum- vagy szuperkórház, 25 társkórház és 7 szakrendelő újul meg, és alakul át. A projekten használt zsalurendszereink a piacon jelenleg fellelhető legkorszerűbb eszközök, a diagnosztikai szárny kivitelezése 300.000.000 Ft-ból valósul meg. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a fejlesztéssel hosszú távon hozzájárultunk a járóbeteg ellátás színvonalának javulásához.

Tomori Corner

A Tomori Corner egy újépítésű luxustársasház kiváló elhelyezkedéssel 13. kerület szívében. A 4 emeletes komplexum a kerület családbarát részén helyezkedik el, másfél év alatt épült, és 37 gyönyörű lakással büszkélkedik. A környék infrastruktúrája kiemelkedő; a közelben számtalan üzlet, bank, gyógyszertár, közösségi tér, fitneszterem, és oktatási intézmény található. A társasházhoz monolit vasbeton szerkezetéhez a jól ismert zsalurendszereinket használtunk (Doka Flex, Doka Frami); a projekt a kitűzött határidő előtt 3 héttel sikeresen elkészült. A beruházás értéke 1 milliárd Ft volt.

Zalazone Járműkészítő Üzemcsarnok

A hatvanmilliárd forintos beruházással csúcstechnológiás, a védelmi iparban a legkorszerűbb harcjárműveket gyártó üzem épül Zalaegerszegen. A tervek szerint fejlesztéssel is foglalkoznak majd, melyben meghatározó lesz a mesterséges intelligencia, a digitális és a robottechnika is. A csarnokhoz Doka Frami és Meva Mammut XT falzsalu rendszereket alkalmaztunk. A gyártócsarnok váza előregyártott monolit vasbeton elemekből épül fel, falborítása szendvicspanel szerkezettel készült. Nemzetközi szinten is jelentős ipari-innovációs bázis épül, ami erősíti a hazai ipart és a magyar vállalkozások beszállítási lehetőségeit is. Az ötszáz embert foglalkoztató gyárban várhatóan 2023-ban indul a termelés. 

Báthory utca 13.

Újpesten a Báthory utcában csendes, kertvárosi zöldövezetben 8 lakásos modern társasház épül 2 irodával. Az épület vasbeton monolit szerkezetű lesz, melyhez hagyományos fatartós Doka Felex födémzsaluzatot, a pillérhez és falakhoz pedig Doka Frami Eco könnyű, moduláris falzsalu rendszert használunk. Az ingatlan modern városi élethez igazodó stílust képvisel és kiváló befektetési lehetőséget biztosít, várhatóan 2022 első negyedévében készül el. Munkánkkal 8 család lakhatásához járulunk hozzá egy prémium kategóriás társasház létesítésével.

T&K Logisztikai Csarnok

A T&K Logisztika Kft. új 1500 m2-es raktárcsarnok bázisát Budapest mellett a nagytarcsai ipari zónában építi. A csarnok talpgerendaszerkezeti kivitelezéséhez Doka Frami Xlife zsalurendszert használtunk. A monolit vasbeton talpgerendák a csarnok acélváz szerkezetének a stabilitását biztosítják, falborítása szendvicspanel szerkezettel épült. A projekt várhatóan 2022 első negyedévére készül el.