Társasház fertőtlenítés

A koronavírus gyors terjedésének visszaszorítása érdekében kiemelt figyelmet kell szentelnünk a közösségi tereink rendkívüli fertőtlenítésére!

Megoldás

A közös terek fokozott tisztán tartása érdekében kérje teljeskörű fertőtlenítési szolgáltatásunkat, melynek során a lépcsőház fertőtlenítés bizonyítottan VIRUCID vegyszerrel történik akár napi 3 alkalommal, melyek elpusztítják a fenyegető kórokozókat! Mi azzal tudjuk kivenni a részünket a vírus elleni küzdelemből, hogy közel önköltségi áron biztosítjuk a társasház fertőtlenítést az Önök számára, hogy mihamarabb visszatérjen az élet a megszokott kerékvágásba!

Szolgáltatásunk

Bizonyítottan, bevizsgált vírusölő vegyszerrel történő gondos lépcsőház fertőtlenítést eszközölünk a társasházban található összes érintkezési felületen:

Bejárati ajtók

Kaputelefon

Postaládák

Kilincsek

Bejárati ajtók

Kaputelefon

Postaládák

Kilincsek

Szeméttároló edények fedele

Korlátok, kapaszkodók

Liftpanelek

Csengők, villanykapcsolók

Szeméttároló edények fedele

Korlátok, kapaszkodók

Liftpanelek

Csengők, villanykapcsolók

Készséggel állunk szolgálatára akár egyszeri, akár folyamatos lépcsőház fertőtlenítési feladatok ellátásával!

A fertőzés elleni fellépés eredményessége érdekében javasoljuk a napi legalább 2-szeri, ideális esetben 3-szori alkalommal történő teljes lépcsőház fertőtlenítést!

Díjszabás

Minden esetben egyedi díjszabással dolgozunk, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudjuk adni az Ön számára.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérjük adja meg a társasház címét, a lakások számát, hogy rövid időn belül megkapja kedvezményes ajánlatunkat!

*Az első takarítás megrendelése csak az első alkalom kiegyenlítésére kötelezi a megrendelőt, a megküldött rendszeres napi fertőtlenítési ajánlatra külön szerződünk, így ekkor még nem kötelezi semmi ennek az elfogadására!

FONTOS!

A médiában megjelent hírek szerint több esetben megtörtént, hogy magukat szolgáltatónak kiadva besurranó tolvajok és csalók jutottak be idős emberek lakásába. Azért, hogy ez a gyanú ne merüljön fel, az alábbi protokollt állítottuk fel:

Nagyfokú veszély

A koronavírus cseppfertőzéssel terjed, ráadásul egy igen ellenálló vírusról van szó, ugyanis hosszú ideg képes a levegőben, és a különböző felületeken életben maradni, így ha el akarjuk kerülni a fertőzést, ajánlott a rendszeres lépcsőház fertőtlenítés.

Egy átlagos lépcsőházban naponta minimum 60 ember, legalább kétszeri alkalommal érintkezik a liftpanellel, bejárati ajtóval, kukával és lépcsőkorláttal. Ennek jelentős része az élelmiszerüzleti, gyógyszertári, piaci  vásárlást követően történik meg, ahonnan könnyen hazaviheti az ember akár a ruházatán, akár a bőrfelületén az életképes vírust.

A New England Journal of Medicine-ben közölt adatok szerint rézen akár négy óráig, kartonpapíron 24 óráig, műanyag és rozsdamentes acélon pedig akár 72 óráig is képes életben maradni. A semmelweis.hu cikkében részletezett információk is alátámasztják, hogy közös területek fertőtlenítése prioritást kell élvezzen a társasházakban!

A kijárási tilalom bevezetésével sem lesz teljes a biztonság

A kijárási tilalom során az emberek ugyanúgy elhagyhatják napi szükségleteik kielégítése okán a lakásaikat, így a társasház közös terei továbbra is kiemelten veszélyes területnek számítanak, hiszen már a bejárati ajtó kinyitása is több száz érintkezést jelent egy felülettel!

Mi most a teendője?

Az alábbi elérhetőségen rendelheti meg szolgáltatásunkat:

Telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére 8-17 óráig

Kérhető SOS lépcsőház fertőtlenítés akár éjszaka is az alábbi telefonszámon:

Amennyiben koronavírussal fertőzött beteg lakik a házban, aki otthoni ápolás vagy önkéntes karantén alatt áll, azt kérjük, minden esetben szíveskedjenek jelezni!

Vigyázzon saját maga és a környezetében élők egészségére!

Általános információ kérése cégünkről az alábbi címen: